Hoevetoerisme Kempen

Het Patattenland

Genieten in de Kempen

Te midden een werkelijke oase van rust en groen

Het Patattenland – 12 personen

De meest rechtste vakantiewoning ligt tegen de landbouwloods en draagt de naam “het Patattenland”. Deze is geschikt voor maximum 12 personen, met 5 slaapkamers en 4 badkamers met inloopdouches.

De indeling is identiek aan “de Kruidentuin”, alleen in spiegelbeeld (zie uitleg “de Kruidentuin”). De ingang is via de rechterkant van het gebouw.

Op de bovenverdieping zijn alle slaapkamers voorzien van airco.De kruidentuin en het patattenland kunnen samen aan 1 groep (van max 24 personen) verhuurd worden. De dubbele deur in de leefruimtes kan geopend worden voor een gezellige groepssfeer en vlotte doorgang.

Toegankelijk

Toegankelijkheidslabel A

Er is een ruim parkeerterrein in betonverharding voor het gebouw. De parkeerplaatsen zijn niet afzonderlijk gemarkeerd. Er is voldoende ruimte voor een aangepaste parkeerplaats beschikbaar.

Vanaf het parkeerterrein zijn er aan weerszijden van het gebouw toegangspaden in klinkerverharding naar de vakantiewoningen.

De inkomdeur van Het Patattenland/De Kruidentuin geeft direct uit op de leefruimte. In de vakantiewoning is overal voldoende doorgangsbreedte.

In de eetkamer en zithoek is voldoende manoeuvreerruimte, de meubels zijn verplaatsbaar en de eettafel is onderrijdbaar.

De keuken is niet aangepast. De verschillende onderdelen zijn bereikbaar, maar niet onderrijdbaar.

De badkamer is voldoende ruim en uitgerust met een douche met een opklapbaar douchezitje met opklapbare armsteunen, toilet met steunbeugels en een onderrijdbare wastafel.

Vakantiewoningen den akker toegankelijkheid label a

Vakantiehuizen Antwerpse Kempen