Vakantiehuizen Antwerpse Kempen

De Kruidentuin

Genieten in de Kempen

Is genieten van heerlijke bloemen- en kruidengeuren

Vakantiehuizen Antwerpse Kempen

De Kruidentuin – 12 personen

De linkse vakantiewoning noemen we “de Kruidentuin”. Deze is geschikt voor maximum 12 personen met 5 slaapkamers en 4 badkamers met inloopdouches. De ingang is via de linkerkant van het gebouw.

De leefruimte met open keuken, zit- en eethoek, apart toilet, kleine berging (met kleine diepvries) en speelhoekje bevinden zich op het gelijkvloers. Daarnaast is er ook nog 1 tweepersoonsslaapkamer met aangepaste badkamer, die toegankelijk is voor mensen met een beperking. De keuken is uitgerust met een grote koelkast, inductiekookplaat, vaatwasmachine, microgolf- en oven. Ook kleine huishoudapparaten zijn voorzien zoals koffiezet, waterkoker, mixer en broodrooster. Daarnaast zijn peper en zout standaard aanwezig. Tot slot voorzien we ook keukenrol, koffiefilters, 2 vaatdoeken, 2 keukenhanddoeken, afwasmiddel en enkele vaatwastabletten.

Op de bovenverdieping, die je via de trap in de leefruimte bereikt, zijn nog 4 slaapkamers: 3 tweepersoonsslaapkamers en 1 vierpersoonsslaapkamer. Ook zijn er nog 3 badkamers waarvan 1 gezamenlijk en 1 apart toilet. De kamers in de achtergevel hebben een prachtig zicht op het akkerland.

Op de meeste slaapkamers kan een kinderbedje voorzien worden. Toiletpapier wordt ook voldoende voorzien en per woning is er 1 haardroger aanwezig.

Twee zuidgerichte slaapkamers zijn voorzien van airco.

De kruidentuin en het patattenland kunnen samen aan 1 groep (van max 24 personen) verhuurd worden. De dubbele deur in de leefruimtes kan geopend worden als doorgang en zorgt tevens voor een gezellige groepssfeer.

Het zuidgerichte terras, grenzend aan de leefruimte, biedt een ruim zicht op de tuin en het akkerland.

Vakantiehuizen Antwerpse Kempen

12 personen

5 slaapkamers

4 badkamers

Zuidgericht terras

Vakantiehuizen Antwerpse Kempen

Overnachten in een akkerbouwbedrijf

Heb je de smaak te pakken? Wacht dan niet langer om te reserveren.