Vakantiehuizen Antwerpse Kempen

De Kruidentuin

Genieten in de Kempen

Is genieten van heerlijke bloemen- en kruidengeuren

Vakantiehuizen Antwerpse Kempen

De Kruidentuin – 12 personen

De linkse vakantiewoning noemen we “de Kruidentuin”. Deze is geschikt voor maximum 12 personen met 5 slaapkamers en 4 badkamers met inloopdouches. De ingang is via de linkerkant van het gebouw.

De leefruimte met open keuken, zit- en eethoek, apart toilet, kleine berging (met kleine diepvries) en speelhoekje bevinden zich op het gelijkvloers. Daarnaast is er ook nog 1 tweepersoonsslaapkamer met aangepaste badkamer, die toegankelijk is voor mensen met een beperking. De keuken is uitgerust met een grote koelkast, inductiekookplaat, vaatwasmachine, microgolf- en oven. Ook kleine huishoudapparaten zijn voorzien zoals koffiezet, waterkoker, mixer en broodrooster. Daarnaast zijn peper en zout standaard aanwezig. Tot slot voorzien we ook keukenrol, koffiefilters, 2 vaatdoeken, 2 keukenhanddoeken, afwasmiddel en enkele vaatwastabletten.

Op de bovenverdieping, die je via de trap in de leefruimte bereikt, zijn nog 4 slaapkamers: 3 tweepersoonsslaapkamers en 1 vierpersoonsslaapkamer. Ook zijn er nog 3 badkamers waarvan 1 gezamenlijk en 1 apart toilet. De kamers in de achtergevel hebben een prachtig zicht op het akkerland.

Op de meeste slaapkamers kan een kinderbedje voorzien worden. Toiletpapier wordt ook voldoende voorzien en per woning is er 1 haardroger aanwezig.

Twee zuidgerichte slaapkamers zijn voorzien van airco.De kruidentuin en het patattenland kunnen samen aan 1 groep (van max 24 personen) verhuurd worden. De dubbele deur in de leefruimtes kan geopend worden als doorgang en zorgt tevens voor een gezellige groepssfeer.

Het zuidgerichte terras, grenzend aan de leefruimte, biedt een ruim zicht op de tuin en het akkerland.

den akker mol kruidentuin

12 personen

5 slaapkamers

4 badkamers

Zuidgericht terras

Toegankelijkheidslabel A

Rolstoeltoegankelijk

Toegankelijkheidslabel A

Er is een ruim parkeerterrein in betonverharding voor het gebouw. De parkeerplaatsen zijn niet afzonderlijk gemarkeerd. Er is voldoende ruimte voor een aangepaste parkeerplaats beschikbaar.

Vanaf het parkeerterrein zijn er aan weerszijden van het gebouw toegangspaden in klinkerverharding naar de vakantiewoningen.

De inkomdeur van Het Patattenland/De Kruidentuin geeft direct uit op de leefruimte. In de vakantiewoning is overal voldoende doorgangsbreedte.

In de eetkamer en zithoek is voldoende manoeuvreerruimte, de meubels zijn verplaatsbaar en de eettafel is onderrijdbaar.

De keuken is niet aangepast. De verschillende onderdelen zijn bereikbaar, maar niet onderrijdbaar.

De badkamer is voldoende ruim en uitgerust met een douche met een opklapbaar douchezitje met opklapbare armsteunen, toilet met steunbeugels en een onderrijdbare wastafel.

Rolstoeltoegankelijk

Vakantiehuizen Antwerpse Kempen